KUMMELNÄS,nacka

Brf Velamsundsparken - exklusiva parhus i Kummelnäs

Intresseanmälan Brf Velamsundsparken

Genom att du skickar in intresseanmälan godkänner du att få relevant information från Viggsö Nyproduktion. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen.

naturskönt läge

På gränsen av Velamsunds naturreservat pågår nu uppförandet av dessa exklusiva parhus på allra bästa läge. Området Kummelnäs ger en unik kombination av natur och skärgård i närhet till Stockholm. Projektet är ritat av välrenommerade arkitektbyrån 2BK.

Köket
i vilken fas befinner sig projektet just nu

Projektstatus

Kommer straxt
Projektering

Maj 2022

VIP-försäljning

Anmäl ditt intresse

Säljstart

Anmäl ditt intresse

Byggstart

2022

Inflyttning

2023-2024

Bekvämt boende med det lilla extra

Husen

arkitekt

parhus

Designade i stilren skandinavisk stil

Projektet är ritade av välrenommerade arkitektbyrån 2BK. Husen platsbyggs med målad stående träpanel och dekorribbor. Utvändiga plåtdetaljer har samma mörka antracitgrå kulör som fönster och fönsterdörrar. Vid entrésidan finns ett utmärkande burspråk på övre plan. Detta ger fint väderskydd till bostadens entré som är belyst med spotlights i burspråkets undertak. Kombinationen av takhöjden i entréplan om 3 meter och den extra höga fönsterlinjen skapar en stor rymd till de sociala ytorna. Kök, matplats och vardagsrum är utformat öppet i vinkel med helglasad dörr från kök till uteplats och stort glasar skjutdörrsparti från vardagsrummet. Stort ljusinsläpp och ljuslinjer i kombination med viss avskildhet och god möbleringsbarhet har funnits högt på agendan. Planlösningen ger en flexibilitet med upp till 5 sovrum.
BRF Velamsundsparken

Dokument

kulturhistoriskt område i nacka

Om Kummelnäs

nära till både stads- och friluftsliv

Lugn och barnvänlig villaidyll

Kummelnäs är en barnvänlig och lugn villaidyll med blandad bebyggelse – från ståtliga sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och konstnärligt smyckade flerfamiljshus. I området finns natursköna områden med promenadstigar och flera mysiga insjöbad på cykel- och promenadavstånd. Det finns även närhet till flera badbryggor vid havet.

Dessutom är det inte långt till Velamsunds naturreservat med bl.a. vandrings- och motionsspår och populära restaurangen Långa Raden. I närheten finns också Nacka Golfklubb och en trevlig 18-hålsbana.

Kommun: Nacka

Skolor och barnomsorg

På några få minuters promenadavstånd finns Backeboskolan (f-6). På Kummelnäset finns dessutom ytterligare två förskolor; Regnbågen och Kummelnäs Förskola. Skolor finns även i Velamsund, Sågtorpsskolan och Myrsjöskolan i Orminge.

Kommunikation

Med bil når man Stockholms City på ca 20-30 minuter. Det är även enkelt att ta sig till Riset/Vikingshill med buss eller båt. På några minuters promenadavstånd från huset finns busshållplats varifrån man med buss tar sig från Riset/Vikingshill till Slussen på c:a 40 minuter. Från Risets brygga går pendelbåten med SL-kort. Denna är väldigt populär och tidtabellen utökas konstant. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka.

Övrigt

I Nacka kommun, strax öster om Stockholm, bor över 90.000 människor. Bebyggelsen är varierad och alla de fyra kommundelarna; Boo, Fisksätra/Saltsjöbaden, Sicklaön och Älta har alla nära till stora och orörda naturområden. Nacka brukar benämnas som kommunen som ligger mitt emellan Stockholm och dess enastående skärgård. På hemsidan http://www.nacka.se kan du läsa dig till det mesta om vår vackra kommun.

Vy över Brf Velamsundsparken
brf näckrosen

Karta