Par- och studiohus i nacka

Brf Skogsgläntan - nya parhus / studiohus i Lännersta

Intresseanmälan brf Skogsgläntan

Genom att du skickar in intresseanmälan godkänner du att få relevant information från Viggsö Nyproduktion. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen.

Norra Lännersta i Nacka

I Brf Skogsgläntan i Nacka uppförs nu 12 nya bostäder i form av parhus och studiohus som alla genomsyras av en hög standard och genomtänkta ytor.

i vilken fas befinner sig projektet just nu

Projektstatus

Kommer straxt
Projektering

Maj 2022

VIP-försäljning

Anmäl ditt intresse

Säljstart

Anmäl ditt intresse

Byggstart

2022

Inflyttning

2023-2024

Bekvämt boende med det lilla extra

Husen

arkitekt

Hultman-Vogt

radhus / studiohus

Designade i stilren skandinavisk stil

I Brf Skogsgläntan i Nacka uppförs nu 12 nya bostäder i form av parhus och studiohus som alla genomsyras av en hög standard och genomtänkta ytor. Norra Lännersta i Saltsjö-Boo erbjuder närhet till Stockholm med goda förbindelser och ett fantastiskt utbud för familjelivet. Närhet till förskola, skolar, butiker och inte minst skärgård och natur.

Här hittar du ett bekvämt boende med det lilla extra för såväl den mindre som den lite större familjen. Redan utan tillval håller boendet riktigt hög interiör klass. Öppen social planlösning om 7 Rok i tre plan. Bostaden är förberedd för installation av braskamin och solceller och även framdraget för att i framtiden kunna montera markiser ovan balkong vid sovrum. Materialval är noga selekterat från kvalitetsleverantörer såsom Bricmate, Haven, Nibe, Siemens, Tapwell, Marbodal, Moland, Wever&Ducre med flera. Utöver hög grundstandard finns några ytterligare tillval.

Omsorg i bostädernas placering på tomten, utformning av husbyggnad, rumsplanering och noggrannheten i alla detaljer är det som skapar helheten.

BRF skogsgläntan

Dokument

kulturhistoriskt område i nacka

Om Lännersta

nära till både stads- och friluftsliv

Nära skog och skärgård

Bebyggelsen i området är blandad med såväl äldre charm som funktionella nyare hus. Utanför knuten finns trevliga promenadvägar och skogsområden med korta cykelavstånd till någon av de många sjöarna i området för svalkande bad t.ex. i Bagarsjön, Glasbrukssjön och Kocktorpssjön. Dessutom finns det flera naturreservat och vandringsmöjligheter efter Boo-leden och bad i Östersjöns vatten som t.ex. Boo-badet vid närliggande Baggensfjärden (tio minuter med cykel). Vid Boo-badet finns även båtklubb.

Kommun: Nacka

Skolor och barnomsorg

I närområdet finns flertalet olika förskolor så möjligheterna är väldigt stora att hitta en förskola eller skola som passar just ditt/dina barn. Källans förskola är näst intill granne med huset. Närmsta grundskolor Myrsjöskolan (1-9). Andra skolor i området är Björknässkolan och Lännerstaskolan (F-6). På hemsidan http://www.nacka24.nacka.se/ finns aktuell information om barnomsorg och utbildning i Nacka kommun. Här finns även fakta om vart det för tillfället finns lediga dagisplatser.

Kommunikation

Med bil når du Stockholms City på 15 minuter. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka.

Fastighetsbyrån nacka

Kontakt

brf näckrosen

Karta